Diversitatea verighetelor prin prisma metalului din care sunt fabricate

Alegerea uzuala a majoritatii dintre noi este axata pe verighete din aur, fie cel clasic, galben, cat si alb, rose sau negru. Insa, noile tendinte in moda, includ si diversitate in bijuterii, in special, pentru inelele de logodna si verighete. In zilele noastre, ne sunt puse la dispozitie o varietate de modele din diverse metale, in functie de preferintele fiecaruia.

Desigur ca e ideal ca atat mirele, cat si mireasa, sa aiba verigheta din acelasi metal, chiar daca acestea pot fi achizitionate individual. Insa, care sunt posibilitatile cand vine vorba de alegerea setului de verighete? Te invit sa parcurgi randurile de mai jos pentru a descoperi!

  • Platina

In general, un set de verighete din platina este mai scump decat cel clasic din aur, deoarece inelele sunt mai dificil de confectionat si de asemenea sunt mai longevive. Drept urmare, verighetele din platina rezista o perioada indelungata de timp fara a se degrada, comparativ cu cele din alte metale.

In plus, deoarece verighetele obtinute din platina sunt de la bun inceput de culoare alba, acestea nu-si vor pierde din pigment si nu se vor sterge cu trecerea timpului. Mai mult decat atat, platina confera si rezistenta la soc, impiedicand aparitia degradarilor cauzate de uzura. E important de retinut ca verigheta sa se potriveasca cu inelul de logodna, deoarece viitoarea mireasa le va purta constant impreuna.

  • Aur roz

Aurul este metalul clasic ales, atat datorita pretului, cat si a diversitatii de modele existente. Acesta este mult mai putin rezistent comparativ cu platina, in special daca are o puritate mult prea mare, ori daca se incadreaza sub un anumit numar de karate.

In moda contemporana a verighetelor, a fost introdus recent aurul roz care ofera un look feminin si putin romantic. Acest tip de aur prezinta un adaos de cupru pentru a-i da culoarea deosebita, fapt ce ii ofera o rezistenta mai mare decat a verighetelor din aur clasic.

Odata cu trecerea timpului, o verigheta din aur roz va rezista admirabil, fara a-si pierde din culoare si fara a se zgaria puternic. Din acest motiv, un set de verighete din aur roz poate reprezenta alegerea ideala pentru oricine.

Pentru verighete de calitate va recomandam verighete ATCOM

Verighetele se gasesc intr-o diversitate de culori, modele si materiale. Pe langa cele doua mentionate anterior, exista posibilitatea achizitionarii de verighete din aur alb, negru, otel inoxidabil si argint. Cel din urma este unul dintre cele mai putin rezistente, insa asemenea tuturor celorlalte variante, reprezinta inele care, cu ingrijirea corespunzatoare, va rezista trecerii timpului.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.